Karakuş Vatandaşların Derdiyle Dertleniyor

Karakuş Vatandaşların Derdiyle Dertleniyor

Karakuş Vatandaşların Derdiyle Dertleniyor

AK Parti Nizip İlçe Başkanı Yakup Karakuş, Teşkilat Başkanı İhsan Kılıçparlar ve yönetim kurulu üyeleri, gece gündüz demeden vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarına çözüm bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Günün her saatinde, özellikle de gece geç saatlere kadar sahada olan Başkan Karakuş ve teşkilat üyeleri, vatandaşlarla birebir temas kurarak talep ve sıkıntıları dinliyor, not alıyor ve çözüm için ilgili kurumlarla koordinasyon sağlıyor.

AK Parti Nizip İlçe Başkanı Yakup Karakuş, bu ziyaretlerin önemine değinerek şu ifadeleri kullandı:

“Bizim siyaset anlayışımızın merkezinde insan var. Her bir vatandaşımızın derdini kendi derdimiz, sıkıntısını kendi sıkıntımız olarak görüyoruz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, gönül belediyeciliğini ve hizmet siyasetini sahada birebir yaşatıyoruz. Nizip’i daha yaşanabilir bir ilçe yapmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.”

AK Parti Nizip Teşkilat Başkanı İhsan Kılıçparlar ise açıklamasında,“Vatandaşlarımızla aynı sofrada oturmak, aynı dertleri paylaşmak bizim için bir görev değil, bir gönül işidir. Her mahallede, her sokakta vatandaşlarımızla buluşuyor, çözüm bekleyen her konuyu yakından takip ediyoruz. Nizip’in gelişimi için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz.”ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Gaziantep Milletvekilleri ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile koordineli şekilde çalışan AK Parti Nizip Teşkilatı, ilçeyi daha yaşanabilir, modern ve güçlü bir yer haline getirme hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.